Wij raden eigenlijk altijd aan om een pakket te kopen. De meeste mensen maken gebruik van onze welkom actie. Aan het eind van deze eerste lessen raden we je vervolgens een pakket aan. Hoe meer lessen er in het pakket zitten, des te goedkoper de les is. Mocht je uiteindelijk minder lessen nodig hebben, dan krijg je de niet gebruikte lessen, uiterlijk twee weken na het slagen, terug betaald.

Rijlessen (à 60 minuten)

Losse rijles: €40,-

Welkom actie – 1e 5 lessen: €165,-

Pakket 1 – 10 lessen: €375,-

Pakket 2 – 20 lessen: €740,-

Pakket 3 – 30 lessen: €1095,-

Pakket 4 – 40 lessen: €1440,-

Theorie training

Theorieboek inclusief USB stick: €50,-

Theorie examen : €36,-

Examen

Eigen verklaring: €33,-

Tussentijdse toets: €170,-

Praktijkexamen / herexamen: €200,-

BNOR examen: €245,-

Faalangst examen: €262,

De examen aanvraag is inclusief bemiddelingskosten. Mocht om wat voor reden dan ook het examen niet door gaan, dan brengen we je deze bemiddelingskosten (€15,-) in rekening. Dit gebeurd bijna nooit, maar is wel goed om te weten.

Taxi

Rijschool Okido kan ook een taxiopleiding verzorgen. Na deze opleiding mag je werken als taxichauffeur. Deze taxiopleiding kan je alleen doen als je al je rijbewijs hebt. De kosten voor deze opleiding bedragen €800. Dit is inclusief een theorieboek, één theorie examen en één praktijk examen.

Spoed

Ook wanneer je snel je rijbewijs wilt halen, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou ook de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen en dus meerdere keren per week rijles te volgen.

Aanmelden

Mocht je nog vragen hebben of je willen aanmelden, dan kan je altijd mailen of bellen.

Mail me